James T Oakwood Karaktertörténete
Az egész ott kezdődött amikor a Los Santos Emergency Szülész osztályon egy nagy vonyítást halottak és az vagy jó értelemben volt vagy rossz ez esetben jó volt mert ekkor születtem én,James.Apám és anyám gazdagok voltak mmm...Nem így mondanám de volt pénzük mindenre és ezért a gyermekkoromat gazdagon éltem,nagyon jó volt kiélvezni a gazdag ízét az életnek,de valami egyszer megváltoztatta az életemet elhagyott minket apám és apám volt a gazdag és elvitt minden pénz és az autót is szó szerint mindent.Egyszer csak 13 lettem..Hm hogy elmegy az idő..Nah mindegy térjünk vissza ide 13 lettem és elkezdtem iskolába járni már 7-es voltam és elkezdtek szekálni ilyen piros ruhás gyerekek ők nagyobbak voltak nálam,olyanokat csináltak hogy megvártak suli után és megvertek ilyenek.Egyszer egy napon mentem haza és egy jött csak oda és én felkészült voltam,és elővettem a kést és leszúrtam és ezután bűnöző.Anyámat attól a naptól kezdve nem láttam és nem is szeretném nem tudnék a szemébe nézni.Elköltöztem Los Angelesbe és ott megismerkedtem egy emberrel ő is bűnöző volt csak egy bibi volt kiakartunk rabolni egy boltot ő lelépett a pénzel és engem meg ott hagyott,nah engem lecsuktak és miután szabadultam megtaláltam és megöltem.Los Angelesbe nagy Néger voltam úgy hívtak hogy JTO' nigger.Erőt vettem és visszaköltöztem Los Santosba mert már nagyon visszaakartam jönni rég csak közbe jött ez az.Vissza is tértem egy ideig csóró voltam és aztán találtam egy munkát.Az egyik napon jövök haza és találkoztam kék ruhás arcokkal rendesek voltak,tudni kell ilyenkor 17 voltam.
Lógtam velük nagyon sokat és megtudtam hogy ez egy banda egy illegális banda mondták ha akarok jöjjek beavatnak meg minden én döntöttem és a 17th Avenue Crips-nek áldoztam az életem.
A 17th Avenue Crips-be az életem
Hát az úgy kezdődött hogy beavattak és a Gantonba voltunk mindig.Voltak Haverjaim Briant Lloyd vagy a nagy arc volt még Steve ő egy nagy jó arc már nagyon rég benne volt a storyba voltak balhék meg minden mostmár meg tudtam hogy a suliba mért is voltak piros ruhások a gyerekek mert azok pirusok voltak.Egy napon oda jöttek a pirusok a "palotához" és elkezdtek ott ugatni mi meg nekimentünk és csúnya vér folyt ott,hát a pirunak a vére.
Ezután nem Insider voltam hanem egy Kibaszott Crip.Teltek múltak az idők és megkaptam a Tiszteletbeli Gangsta rangot vagy nem is tudom minek hívjam.Közben a bandában rátaláltam a tesómra Briant-ra mert közbe mondta hogy anyám mással van és ő onnan született még régen és még vele is van és ő azt mondta hogy én meghaltam anyám szerint.19 lettem Steve és Briant maradtunk a bandába alakítottunk másikat és gyűltek az emberek és azóta itt vagyok és itt élem az életemet a 17th Avenue Crips-be.