Niike™ {James W Dwayne} 1-es Admin
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2015. Mar. 29.
| Tárgy: Rendészeti Szakközépiskola pályázása! Vas. Ápr. 05, 2015 1:16 pm | |
| Tisztelt Polgármester! Szeretném irányításba venni a Los Santosi Rendészei Szakközépiskolát! (Na de térjünk is rá a pályázatra!)
Terveim az Iskolával és annak tanulóival:Kiképzés: Minden héten 3-szori kiképzés lesz! Minden kiképzésen új és új tananyagot veszünk((Tananyag:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Uejy5aFsKZudPe4LnurtQdpQck0e0zFbQWLPCvTBRZw/edit#gid=0)) Ezek mellet egyfolytában minden nap tanulás tanulás!((Magamról:))((Én egy 14 éves srác vagyok. Jelenleg még a családommal élek egy kis faluban. Kedvenc időtöltéseim a gépezés és a foci))Az RSZKI Feladata:[/size][/b] A Rendészeti Szakközépiskolának a feladata az, hogy felvegye az új tanulókat és azokat rendőrrré képezzék ki az Iskolában. Különböző kiképzéseken és tanórákon.Bemutatkozás((IC))Üdvözlöm önöket! Én James W Dwayne vagyok egy 25 éves fiatal ember. Jelenleg facér. Nem rég költöztem Los Santosba de már nagyon jól ismerem a várost! Eddig Los Angelesben éltem és az ottani rendőrség Zászlósa voltam. Ezért szeretném most irányításba venni a Los Santosi Rendészeti Szakközépiskolát!((Frakció szerepe:))((A Frakció feladata az lesz, hogy toborozza a Friss kadétokat a rendőrség számára!))Tagfelvétel menete 1. Fórumon megírják a jelentkezési lapot 2. Feljönnek Ts-re a megadott időpontban és egyesével behúzzuk őket. 3. Egy rövid meghallgatás után eljönnek IC a megadott helyre és ott megy minden tovább 4. Erőnléti teszt majd Mentális teszt | |
|
Antio Tulajdonos
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2015. Mar. 22. Age : 24
| Tárgy: Re: Rendészeti Szakközépiskola pályázása! Vas. Ápr. 05, 2015 2:09 pm | |
| | |
|