LasCity MTA v1
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

„Egy új élet, egy új jövő!”

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés    

Rendészeti Szakközépiskola pályázása!

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Niike™ {James W Dwayne}
1-es Admin
1-es Admin

Hozzászólások száma : 9

Rendészeti Szakközépiskola pályázása! Empty
TémanyitásTárgy: Rendészeti Szakközépiskola pályázása!   Rendészeti Szakközépiskola pályázása! Icon_minitimeVas. Ápr. 05, 2015 1:16 pm

Rendészeti Szakközépiskola pályázása! Let_lt_s__2__www.kepfeltoltes.hu_
Tisztelt Polgármester! Szeretném irányításba venni a Los Santosi Rendészei Szakközépiskolát!
(Na  de térjünk is rá a pályázatra!)

Terveim az Iskolával és annak tanulóival:
Kiképzés: Minden héten 3-szori kiképzés lesz!  Minden kiképzésen új és új tananyagot veszünk((Tananyag:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Uejy5aFsKZudPe4LnurtQdpQck0e0zFbQWLPCvTBRZw/edit#gid=0))
Ezek mellet egyfolytában minden nap tanulás tanulás!

((Magamról:))
((Én egy 14 éves srác vagyok. Jelenleg  még a családommal élek egy kis faluban. Kedvenc időtöltéseim a gépezés és  a foci))

Az RSZKI  Feladata:
[/size][/b]A Rendészeti Szakközépiskolának a feladata az, hogy felvegye az új tanulókat és  azokat rendőrrré képezzék ki az Iskolában. Különböző kiképzéseken és tanórákon.

Bemutatkozás((IC))
Üdvözlöm önöket! Én James W Dwayne vagyok egy 25 éves  fiatal ember. Jelenleg facér. Nem rég költöztem Los Santosba de már nagyon jól ismerem a  várost! Eddig Los Angelesben éltem és az ottani rendőrség Zászlósa voltam. Ezért szeretném most irányításba venni a Los Santosi Rendészeti Szakközépiskolát!

((Frakció szerepe:))
((A Frakció feladata az lesz, hogy toborozza a Friss kadétokat a rendőrség számára!))

Tagfelvétel menete
1. Fórumon megírják a jelentkezési lapot
2. Feljönnek Ts-re a  megadott időpontban és egyesével behúzzuk őket.
3. Egy rövid meghallgatás után eljönnek IC a megadott helyre és  ott megy minden tovább
4. Erőnléti teszt majd Mentális teszt
Vissza az elejére Go down
Antio
Tulajdonos
Tulajdonos
Antio

Hozzászólások száma : 14

Rendészeti Szakközépiskola pályázása! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rendészeti Szakközépiskola pályázása!   Rendészeti Szakközépiskola pályázása! Icon_minitimeVas. Ápr. 05, 2015 2:09 pm

Elfogadva!Helyezem
Vissza az elejére Go down
http://www.lascityforum.hungarian.com

Rendészeti Szakközépiskola pályázása!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LasCity MTA v1  :: Elfogadott pályázatok-
Ugrás: