LasCity MTA v1
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

„Egy új élet, egy új jövő!”

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés    

John Escobar Frakció Pályázata.

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
John Escobar
Civil

Hozzászólások száma : 2

John Escobar Frakció Pályázata. Empty
TémanyitásTárgy: John Escobar Frakció Pályázata.   John Escobar Frakció Pályázata. Icon_minitimeHétf. Ápr. 20, 2015 5:16 pm

Önkormányzat Pályázása

OOC:

Neve

Dobos Máté

Kor

13

Miért szeretnéd hogy téged válasszunk?

Mert egy értelmes ember vagyok.Elég egyszer elmondani mindent.Ismerem a frakciót.

Mit csinálnál a frakcióval?

Rendezvényket szerveznék. (pl.:Autós találkozó,Megkérném a katonaságot rendőrséget mentőet hogy bemutatót tartsanak,stb.)
Akár egy segélyosztást is bele terveznénk.Persze embereket is vennék fel
.

IC:

Neve

John Escobar

Kor:

35

Anyja neve

Horváth Anna

Apja neve

John Johnson

Születési hely/idő:

Las City Kórház 1980.04.18

Végzetség

8általános,Középiskola,Egyetem

Önéletrajz:

John Escobar vagyok 35 éves.Anyukám gyors és gépiró szakmát végzet illetve apukám esztergályos szakon végzett.Ebben sikeres munkahelyük lettek.Engem már 5 éves korom óta érdekel az elnök dolga.Igy elhatároztam hogy próbára teszem magam a falumban.Ami sikeresen végződött.És 2015.04.20 azaz most elhatároztam hogy Magamra válalom LasCity városát.Remélem itt is sikeresen fogom teljesiteni.Mivel ebben a kasztban csapatmunka van jelen igy ez nekem előnyben részesül.
Vissza az elejére Go down
Kenderes Zoltán
2-es Admin
Kenderes Zoltán

Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: John Escobar Frakció Pályázata.   John Escobar Frakció Pályázata. Icon_minitimeKedd Ápr. 21, 2015 5:01 am

Hat Kicsitt Rövid Nem Támogatom!!
Antio
Tulajdonos
Tulajdonos
Antio

Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: John Escobar Frakció Pályázata.   John Escobar Frakció Pályázata. Icon_minitimeKedd Ápr. 21, 2015 5:58 am

Hát tény lehetne kicsit hosszabb a frakció rész,de ugy láttom össze szedet megfogalmazás. Itt-ott vannak helyesírási hibák de attól eltekintve TÁMOGATOM. Zárom helyezem
http://www.lascityforum.hungarian.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: John Escobar Frakció Pályázata.   John Escobar Frakció Pályázata. Icon_minitime

John Escobar Frakció Pályázata.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LasCity MTA v1  :: Elfogadott pályázatok-
Ugrás: